mete-enerji-yurt-disi-bolge-satis-muduru-bugra-erden-firmaya-ve-firma-ihracatina-genel-bakis-3

Elektrik malzemeleri üretimi pazarının önemli oyuncularından Mete Enerji’nin Yurt Dışı Bölge Satış Müdürü Buğra ER firmaya ve firma ihracatına yönelik değerlendirmelerini paylaştı.

“Mete Enerji ailesi olarak İzmir Çiğli A.O.S.B’de yer alan 5.000m2’lik fabrikamız dışında İzmir Turgutlu’da 19.000m2’lik alanda inşa edilen 5.000 m2’lik kapalı montaj hattımız  ve aynı zamanda  Almanya-Lippstadt Bölgesi’nde yer alan 500 m2’ lik depomuz ile 4 kıtada bulunan 50’den fazla ülkedeki müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

2022 yılı makine sanayisinin, ihracat oranlarında görülen %9,6 büyümede yerimizi almış bulunuyor ve bu payı her yıl aynı istikrar ile yükselen bir biçimde korumak istiyoruz.

Globalde oluşabilecek her türlü enerji, hammadde vb. krizlerinden korunmak amacıyla kısa, orta ve uzun vadeli stratejiler geliştirerek, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde ve kesintisiz karşılayabilmek için özveri ile çalışıyoruz.

İnovasyonun ve Ar-Ge yatırımlarının ürün kalitesinde artış yaratacağının ve ürün yapısının geliştirilmesi için ürüne katma değer katarak küresel bir marka oluşturma yolunda büyük bir artı değer oluşturacağının bilincinde olan firmamız, bu alanda daimi faaliyetlerini sürdürüyor.

Göstermiş olduğu etkin başarı ve performansı neticesinde firmamız, global olarak rekabet eden, sanayinin ihtiyaçlarına ekonomik çözümler üreten, müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışı ile ana sanayiciler tarafından tercih edilen bir tedarikçi konumunda bulunmaktadır.

Son olarak; “İnsanla, doğayla, gelecekle ve teknolojiyle 20 yıldır hayata bağlandığınız her yerde güçlü bağlantılar!” sloganını kendimize ilke edinmiş ve bu doğrultuda her zaman zirveyi hedeflemiş bir firma olduğumuzu belirtmek isterim.”