smart-elektromekanikten-bir-yenilik-daha-kablolu-ince-fis-2

Başarılı bir inovasyonla son kullanıcının hayatına kolaylık kazandıran Smart İnce Fiş, 5 mm inceliği ve ergonomik tutuşa sahip olarak piyasaya çıkmıştı.

Estetik görüntü sağlamasının yanısıra kolayca prizden çıkarılabilen yapısıyla kullanım kolaylığı ve mobilyalar ile fiş arasındaki boşluğu minumuma indirerek alandan kazandırdığı yer avantajı ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Şimdi ise ağırlıklı olarak Elektrik ve Elektronik sektörlerine hitap edecek biçimde geliştirilen Smart Kablolu İnce Fiş görücüye çıktı.

Derin dondurucu & Soğutucu üretimi yapan fabrikalardan makine imalatçılarına kadar, endüstriyel alanda faaliyet gösteren üreticilerin inovatif çalışmalarına katma değer sağlayacak Smart Kablolu İnce Fiş, avantajlı özellikleriyle dikkat çekiyor.

2011 yılı başında kurulan ve kuruluşundan itibaren kısa süre içerisinde yapmış olduğu projeler, sistem çözümleri ve uygulamalar ile sektördeki yükselişini hızlı bir şekilde sürdüren SMART ELEKTROMEKANİK, henüz ilk kuruluş yıllarında kendine kalite hedefleri koymuş ve TS EN ISO 9001:2008 kalite belgesini almıştır.

Smart Elektromekanik; mekanik, hidrolik, otomasyon olarak birleştirilmiş, yeni adıyla mekatronik projeler hazırlar, Projelerini teknolojik gelişmelerin doğrultusunda hayata geçirebilecek, uygulama ve mühendislik hizmetleri konusundaki tüm teknik talepleri karşılayabilecek yeteneğine sahip, tam donanımlı bir kuruluştur.