alves-kablo-fabrika (7)

Türkiye’nin en genç ve iddialı kablo üreticilerinden Alves Kablo, yaptığı yatırımlar ve Ar-Ge çalışmaları sayesinde artan ürün grubu, her geçen gün genişlettiği pazarlar, kalite belgeleri, tamamladığı projeler ve marka onaylarıyla kısa zaman içerisinde sektörün önde gelen firmalarından biri haline geldi.

Alves Kablo’nun kuruluşundan bu yana istikrarlı bir büyüme performansı gösterdiğini belirten Alves Kablo Satış ve Pazarlama Direktörü Ömür Çevik, sahip oldukları kalite belgeleri ve marka onayları ile kısa sürede sektörde en çok tercih edilen firmalardan biri olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kaliteyi ön plana çıkaran bir üretim anlayışını benimsediklerinin altını çizen Çevik, “Sektörde güven ve kalite ile anılmak bizim için çok önemli. Ürünlerimiz kaliteli üretimimizden, kalite belgelerimizden ve yapılan testlerden başarılı sonuç almış olmasından dolayı tüm TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) projelerinde “Onaylı ve Öncelikli Marka” statüsüne girdi. Bu güven sayesinde artık Türkiye’nin en önemli projelerinin altyapılarında Alves Kablo imzası var” açıklamalarında bulundu.

Sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ederek dünya standartlarında, en yeni ve en uygun ürünleri müşterilerine sunduklarını dile getiren Ömür Çevik;

Bunun sonucu olarak da Nevşehir, İzmir ve Adana Sarıçam’daki TOKİ şantiyelerinde, ülkemizin ilk yerli ve elektrikli otomobili olan TOGG’un Bursa Gemlik’teki fabrikasında, şehir hastanelerinde, İstanbul Havalimanı’nda Alves ürünleri kullanılıyor.

Alves Kablo olarak yüksek kaliteli ürünlerimizle elektrik dağıtım kurumlarının da onaylı tedarikçisiyiz” dedi.

Marka bilinirliğini artırmak ve yeni pazarlara açılmak için yurt dışında da yoğun bir tanıtım faaliyeti yürüttüklerine değinen Çevik;

“Alves Kablo, ihracat gerçekleştirdiğimiz Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Avrupa ülkelerinde bilinen bir marka. Komşu coğrafyalarda pek çok projenin tedarikçisi konumundayız. Son olarak Bosna-Hersek tren yolu projesinin çözüm ortağı olduk. Yurt dışı iş birliklerimiz gün geçtikçe artmaya devam ediyor” diye konuştu.