zonsiad-yeni-baskan-necdet-tiskaoglu-46sdf

Kablo ve beyaz eşya yan sanayi sektörlerinin öncü firmalarından Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Sanayici İş  İnsanları Derneği ( ZONSİAD) başkanlığına seçildi.

ZONSİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 4.sü, 8 Şubat 2020 Cumartesi günü İstanbul Esenler Kültür Merkezi’nde yapıldı. Geçmiş dönem faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmeler ve yapılan tüzük değişikliklerinin onaylanmasının ardından başlayan seçimde Nejdet Tıskaoğlu, oy çokluğu İle ZONSİAD Başkanı oldu.

Sözlerine selefi İbrahim Ece ve ekibine teşekkürle başlayan Nejdet Tıskaoğlu; “Ekmek yediğimiz o madenlere hepimizin bir borcu var. Bu borcu da Allah bana bu şekilde ifa etmeyi nasip etti. İnşallah Rabbim bizleri utandırmaz.

ZONSİAD zor süreçlerden geçerek, büyük emeklerle bugün bu noktaya geldi. Yönetim Kurulumuzun değerli üyelerinin özellikle 2012 yılından bu yana olan yoğun çabalarının bir sonucu olarak bugün burada 4.Olağan Kongremizi gerçekleştirdik.

zonsiad-baskanlik-toreni-toplu-gorsel

Artık bundan sonraki dönem ektiğimiz çabaların meyvelerini toplama dönemi olacak. Bir sanayici olmam sebebiyle inanıyorum ki; işim daha kolay.

necdet-tiskaoglu-zonsiad-baskani-4521126

Üretmenin, üretmek için doğru ekibi nasıl bir araya getirileceğini bilerek hareket edeceğim başkanlığım döneminde hedefim birliktelik olacak. Bu anlamda hepinizin desteğini istiyor ve birlikte çok faydalı işler yapacağımıza, başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Nejdet Tıskaoğlu Başkanlığında görev yapacak yeni dönem ZONSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle;

zonsiad-baskanlik-toreni-toplu-gorsel-4fgd64fd

Yönetim Kurulu Başkanı; Nejdet Tıskaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı; Orhan Bayraklı, Serpil Cuntay, Sayman; Zekeriya Kabuk, Genel Sekreter; Rukiye Karayağız, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sibel Zaloğlu, Ahmet Doruk, Ahmet Çelik, Yüksel Balcı, Murat Kotra, Ergün Ece, Erol Nalbant, Murat Aktaş, Samet Eren, Asım Cumhur Güner ve İlhan Yörük

Nejdet Tıskaoğlu Kimdir ?

8 Ekim 1972 Zonguldak Çaycuma doğumlu olan Nejdet Tıskaoğlu; sektörlerinde lider konumda hizmet veren çeşitli firmalarda 6 yıl boyunca Üretim Müdürü olarak görev yaptı. Bu sürecin ardından 1998 yılında şu an ortaklık ilişkisi içerisinde bulunduğu Refik Balkan ile tanışıp, fason üretim yapan bir firmayla ortak çalışmalar yürüterek, günümüze kadar uzanan ortaklığın temellerini attı.

ELCAB KABLO A.Ş. olarak kurulduğu günden bugüne silikon kablo, camelyaf kablo, silikon conta, silikon makaron, fişli kablo ve PVC kablo gibi beyaz eşya üretiminde kullanılan çeşitli ürünlerin imalatında faaliyet göstermekte olan Nejdet Tıskaoğlu yönetimindeki fabrika, Arnavutköy ilçesinde bulunan 7000 m² kapalı alanda kendi yerinde üretim yapmaya devam ediyor.

2018 yılında Güney Afrika’ya yatırım yaparak 5500 m2 kapalı alanda Elcab Kablo PTY Güney Afrika fabrikasını kuran  Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği (ZONSİAD) Genel Başkanı Nejdet Tıskaoğlu evli ve  bir çocuk babası.

Sektörüm Dergisi aylık yayımlanan ,Google News, Google Gazetelik-Dergilik, Bundle Haber Uygulaması, Turkcell Dergilik ve diğer tüm dijital mecralarda ve sosyal medya kanallarımızda, eş zamanlı olarak Elektrik, Aydınlatma, Enerji, Güvenlik ve Otomasyon sistemleri sektörlerinde ihtisaslaşmış, Türkiye'nin en güçlü yayın sağlayıcı basılı yayın ve dijital dergisidir. Ulusal ve Uluslararası arenada seçkin okur kitlesine en geniş haber içeriğini sunar. 2020 mart ayından beri sadece dijital olarak devam eden sektörüm dergisi sıfır karbon bir firmadır.