
Trimbox; bu yıl 45.’si düzenlenen Turkey Build İstanbul Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırladı. Ulusal ve uluslararası ziyaretçi seviyesi tarihinin en üst seviyesine ulaşan fuar boyunca Trimbox standı ve ürünlerine olan ilgi görülmeye değerdi.
135 m2 alana kurulan Trimbox fuar boyunca; Türkiye’nin her yerinden ziyaretçilerini ağırladı. Özellikle; kamu kuruluşları, askeri birimler, özel sektör temsilcilerinin ilgisini yakalayan marka, yurt içi tüketicilerin yanı sıra, Amerika, Rusya, Kosova, Romanya, Kuveyt, Katar, Fas, Tunus ağırlıklı olmak üzere birçok ülkeden yabancı misafirlerin de yakın markajındaydı.
Trimbox; parafudr, aşırı gerilim sönümleyici ve nötr-toprak regülatörü alanlarında ürettiği koruma ürünleri ile araç şarj istasyonları, aydınlatma sektörü ürünleri, lazer sistemler, güvenlik sistemleri, akıllı ev sistemleri ve merkezi süpürge sistemleri gibi birçok alandaki bayilerinin, sistemlerini koruma altında tutuşunu uygulamalı bir şekilde ziyaretçilerine anlattı.
Nötr-Toprak Regülatörleri
Akıllı ev sistemleri, kombiler, lazer kaynak makineleri ve evler için üretilen araç şarj istasyonlarında, nötr-toprak voltajının 1V altında olmaması durumunda garanti kapsamı dışında olma sorununu çözen nötr-toprak regülatörleri, serverlarda yine aynı sorunu yaşayan ve veri iletiminin yavaşlama sorununu çözen nötr-toprak regülasyonlu rack kabin prizleri misafirlerden yoğun ilgi gördü.
Funda merkezi süpürge sistemi, AFB Pano’nun endüstriyel araç şarj panosu, Maxled aydınlatma ürünleri, Teknik Tedarik lazer kaynak sistemleri ve Okisan’ın distribütörü olduğu Tiandy güvenlik sistemlerinde parafudr ve aşırı gerilim sönümleyici koruma ürünleriyle birlikte sergilenen Trimbox, misafir bayi ve çözüm ortaklarıyla birlikte oldukça verimli bir organizasyonu daha geride bıraktı.
Trimbox şimdi de 6-9 Haziran tarihlerinde Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenecek olan elektrik fuarına çıkarma yapmaya hazırlanıyor.